Thursday, August 28, 2008

2008 " Architecture Asia Magazine "





8 comments:

sean said...

bro .. ni hasil kerja bro yng mantap.. lighting cun... ko guna vray sun + vray sky + vray camera ker??

episode1 said...

T.kasih Sean,
ya aku guna Vray sun + Vray sky, tapi aku pakai standard camera sja.

neil said...

brader!!!! pueh aku cari pic nih tak jumpe ar...kat magazine mane ek?!!huhuhu

mibs said...

Salam brader, tahniah! keje brader memang mantap!! modeling takda hal! rendering pun cun... ;) nak bertanye skit² bleh?

episode1 said...

*Neil ,
Kat zine "Architecture Asia" Issue2 April- June 2008..muka surat 38-41..ada 5 view semuanya (termask id) issue ni masih di pasaran,gi carik dekat Borders, Mph dan seangkatan dgn nya.

episode1 said...

*mibs,
T.kasih, work ko pon sangat mantap, posting ko yg terbaru tu mmg hebat dan buat ramai yg nak hantar surat resign. heheheee..
nak brtanya?boleh takda hal..

wallber said...

mantap la bro.. knp ko x guna vray cam. x de prob. ke bila ko apply camera correction?

episode1 said...

*wallber.
Tq.Aku pnah gak pakai vray cam skali dua, tp rndering ambik masa, nti la bila aku dh ada "super pc" aku pakai balik kot.. haha..
Camera correction? Xda lgi buat masa ni..